fbpx

Firmaaftale

Firmamassage

Få en firmaaftale på massage!

Få dine medarbejdere til at trives med en firmaaftale på massage!

Nu har I mulighed for at skabe en sund og produktiv arbejdsplads ved at integrere regelmæssige massagebehandlinger og skabe en atmosfære af velvære på kontoret. Massage har vist sig at reducere stress, forbedre fokus og øge overordnet trivsel.

Firmaaftalen kan tilpasses din virksomheds behov og tidsplan. 

Kundeudtalelser

Vi kan varmt anbefale en firmaaftale med Elise. Vi har nu i længere tid haft en aftale, hvor Elise møder op på vores firmaadresse hver anden fredag og giver massage til de ansatte. Det er en fornøjelse hver gang. Hver behandling er skræddersyet til den enkeltes ønsker og behov på dagen, og resultatet er altid en følelse af fornyet energi og velvære. Elise skaber en behagelig atmosfære, der lindrer stress og spændinger og man føler sig altid tryg i hendes hænder. Skulle en af os være forhindret, er Elise fleksibel og tilbyder gerne, at man kan booke en tid på hendes hyggelige klinik i stedet. Leder du efter en pålidelig og dygtig massageudbyder, er Elise Wellness- og Sportsmassage absolut et fantastisk valg.​
Vestergaard Nustrup, Susanne Vestergaard
Vi vil klart anbefale Elise til firmamassage. En rigtig god personalegode, som øger trivslen, og vi undgår alt for meget sygefravær. Hun kommer hver 4. uge hos os. En nem og god løsning.
FB Camping service

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.